fbpx

Del fotoja e Mirush Kabashit në spital, mësohet se vuan nga…

Mjeshtri i madh, Mirush Kabashi prej 2 vitesh vuan nga një sëmundje e rëndë. Sapo ka dalë një foto e tij në një spital privat në Tiranë, pasi ka përfunduar radioterapinë.

Mirush Kabashi shfaqet në karrige me rrota.

Ai festoi një muaj më parë 72-vjetorin e lindjes dhe ne i urojmë sa më shumë shëndet kësaj ikone të skenës dhe filmit.