fbpx

Del fotoja, roja përdhunues dhe njëri prej bashkëpunëtoreve shihen ‘kokë ulur’ para Gjykatës

Abaz Doku dhe një prej të rinjve të akuzuar për përdhunimin e 15-vjeçares kanë dalë sot para Gjykatës.

Kokë ulur të dy qëndrojnë në bankën e të akuzuarve për abuzimin seksual për mbi një vit me 15- vjeçaren e cila jetonte në Babrru.

Abaz Doku abuzonte me të miturën që kur ishte roje shkolle aty ku studionte dhe vajza, më pas e përndiqte, e ka dhunuar dhe e ka përdhunuar duke i regjistruar edhe video intime për shantazh.