fbpx

Del grafiku i vdekshmërisë/ Shqipëria më pak viktima nga COVID-19 se Kosova, Maqedonia dhe Mali i Zi

Sërish është rritur numri i viktimave nga koronavirusi në Kosovë. Madje në një grafik zyrtar, vihet re se Shqipëria ka 70 vdekje për 1 milion banorë, shumë më pak se Kosova që ka 184 vdekje për 1 milion banorë dhe Mali i Zi me 102 vdekje për 1 milion banorë.

Duhet theksuar se deri më tani, Gjermania ka marrë masa të rrepta kundër Covid-19 që janë respektuar më së miri.