fbpx

Deputetë e Ministra të Ramës lënë nam në Kuvend, ja si paraqiten

Kuvendi i Shqipërisë po shqyrton sot në seancën plenare projektligjin “Për miratimin e buxhetit faktik për vitin 2018”.

Gjithashtu, sot në Kuvend shqyrtohet edhe projektligji “Për Korporatën e Investimeve Shqiptare”.

Ndërkohë, ministrat dhe deputetët kanë pozuar sërish para seancës.

braho lelsh 1 lelsh
<
>