Deputeti i opozitës së re habit me çadrën e zgjedhur për pushime

Deputeti i ri nga listat e LSI, Ylli Shehu është shumë aktiv në rrjetet sociale. Ai publikon herë pas here foto jo vetëm nga angazhimet politike, por edhe jashtë kostumit zyrtar.

Së fundmi, Shehu ka habitur të gjithë ndjekësit e tij në Instagram dhe padyshim të gjithë pushuesit. Deputeti ka zgjedhur një çadër shumëngjyrëshe dhe të përmasave të vogla për t’u mbrojtur nga dielli.

Nuk dihet pse Shehu e ka bërë këtë zgjedhje, por me rëndësi është që ka marrë vëmendjen e të gjithëve.