fbpx

‘Deri më 31 maj duam…’/ Vasili dhe Bylyktashi japin mesazhin e fortë

Përfaqësuesit e opozitës jashtëparlamentare Oerd Bylykbashi dhe Petrit Vasili kanë dhënë sot disa informacione lidhur me Reformën Zgjedhore. Ata informuan për tre çështje të diskutuara, për periudhat zgjedhore, për financimin e partive dhe kuotave zgjedhore.

Por Bylykbashi tha se këto tre çështje nuk janë problematikat kryesore duke theksuar se duhet të garantohet mbrojtja e zgjedhësit shqiptar që ai ta hedhë votën të lire dhe në sekret të plotë.