Digjet shtëpia në Larushk. Zjarrfikësja shkon me vonesë

Digjet një shtëpi në fshatin Larushk të Krujës.

Zjarri ka shkaktuar dëme të mëdha materiale dhe fatmirësisht nuk është lënduar asnjë person, pasi  në momentin e ngjarjes nuk ështe ndodhur asnjë person në shtëpi.

Banesa është në pronësi të Lulzim Mila.

“Zjarri ka përfshirë shtëpinë prej dy orësh. Policia dhe zjarrfikësja erdhën shumë vonë”- tha xhaxhai i Lulzimit.

Lër një koment