Dilema mbi shtëpinë e “vërtetë” të Santa Claus

Dy qytete të ndryshme pretendojnë të jenë shtëpia “e vërtetë” e Santa Claus.

Mund të mendoni se qyteti i Polin e Veriut, Alaska, ka më shumë arsye për të pretenduar se aty ndodhet shtëpia e Santës. Por një tjetër qytet, Rovaniemi, që ndodhet në provincën më veriore të Finlandës, insiston gjithashtu se është e vetmja vendlindje zyrtare e Santa Claus. Dhe pikërisht atje në fshatin Santa Claus është vendi i vetëm në botë ku mund të takoni Santa Claus 365 ditë në vit.

Mos ndoshta është më mirë të gjejnë një kompromis, sipas të cilit ndoshta Santa ndan kohën e tij midis dy vendlindjeve?

/Real-news.tv/

Lër një koment