fbpx

“Do e mbajmë mend si një mrekulli, nëse…”, Rama publikon  videon

Teksa ka publikuar  një video të policisë që ndalon qytetarët në rrugë, Kryeministri Edi Rama ka paralajmëruar sërish masa të reja ndëshkimore në sajë të frenimit të COVID.

MESAZHI I RAMES

🔴 U LUTEM TË GJITHË QYTETARËVE QË LËVIZIN GJATË DITËS NË QENDRAT URBANE TË MOS DALIN PA AUTORIZIM! SHUMICA DËRRMUESE JANË SUPER KORREKT DHE KËSHTU DUHET TË JENË TË GJITHË!

🔴 MASAT E REJA NDËSHKIMORE, TË CILAT DUHET TË GARANTOJNË NISMAT E MËPASME LEHTËSUESE, DO TË JENË SHUMË TË FORTA, POR UROJ TË MOS E PËSOJË AS EDHE NJË, PRANDAJ JU LUTEM TË GJITHËVE KORREKTESË

🔴 PO BËJMË DIÇKA QË DO TË MBAJMË MEND SI NJË MREKULLI, NËSE DO TË DIMË TË REZISTOJMË KËSHTU DERI NË FUND🙏