fbpx

‘Do i nxjerrim lekët nga dheu’, Ahmetaj tregon planin për Teatrin Kombëtar

Ministri për Ndërtimin, Arben Ahmetaj ka dhënë disa informacione në lidhje me Teatrin Kombëtar.

Në një komunikim për news24, Ahmetaj tha se edhe nëse qeveria nuk i ka paratë, do i nxjerrë nga dheu.

“Teatri i ri do jetë obelisk i kulturës shqiptare dhe i ndërthurur me kulturën ndërkombëtare moderne. Siç shumë kujt nuk i ka ardhur mirë kur paratë i kemi nxjerrë nga dheu, do t’i nxjerrim nga dheu nëse s’i kemi. Bota financiare funksionon me kredi, me të ardhurat e veta, me financim”, deklaroi Ahmetaj