fbpx

Do krijojë një parti të re? Përgjigjet hapur Ilir Meta

Presidenti i Republikës, Ilir Meta ka thënë sot se do të jetë në krye të detyrës deri në vitin 2020. Më tej, ai tha se nuk ka nevojë të krijojë një parti të re.

“Presidenti Meta është këtu si president i Shqipërisë deri në 24 korrik 2022 dhe nuk ka nevojë as të mbështesë ndonjë parti, as të krijojë parti. Fronti për demokracinë nuk përjashton asnjë, fillon reformen dhe me zgjedhje të lira e të ndershme, janë të gjithë të mirëpritur se diktatura ka trokitur e mos e merrni me shkaka të gjithë duhet të zgjohen e të mbrojnë të drejtat e tyre”, deklaroi Meta.