fbpx

Do udhëtoni nesër drejt Italisë? Aviacioni del me njoftimin e rëndësishëm: Duhet të kontrolloni…

Screenshot_10-12.jpg

Autoriteti i Aviacionit Civil njofton të gjithë udhëtarët që kanë prerë biletën për të udhëtuar nesër drejt Italisë, që të kontrollojnë oraret e biletave të tyre, sepse atje është paralajmëruar grevë.

Sipas AAC, kontrollorët e trafikut ajror kanë lajmëruar grevë nesër më datë 29 janar, nga ora 13.00 – 17.00.

NJOFTIM I RËNDËSISHËM

Autoriteti i Aviacionit Civil, bazuar në njoftimin e Entit Kombëtar të Aviacionit Civil Italian (ENAC), publikuar në faqen zyrtare të internetit (www.enac.gov.it), njofton të gjithë pasagjerët që do të udhëtojnë drejt Italisë, për një grevë të lajmëruar të kontrollorëve të trafikut ajror në datë 29/01/2021, nga ora 13:00 – 17:00.

Për sa më sipër udhëzohen shoqëritë ajrore dhe pasagjerët e interesuar të komunikojnë dhe të informohen për statusin e fluturimit të tyre.

REKLAMO NE REALNEWS +355 69 33 33 303