Drejtori i Tatimeve zhgënjen Ramën, shkarkohet 3 muaj pas marrjes së detyrës

Vetëm 3 muaj pas marrjes së detyrës, shkarkohet Drejtori i Përgjithshëm i Tatimeve, Enton Duro.

Duro u emërua në këtë post, 3 muaj më parë, më 27 mars duke zëvendësuar Vasilika Vjeron.

Performanca e ulët dhe mosrealizimi i objektivave kanë qenë ndër shkaqet e shkarkimit të tij nga Posti i Kreu të Përgjithshëm të Tatimeve.