20.5 C
Tirana
E mërkurë, 29 Maj, 2024

TË FUNDIT

Dy nga ushtrimet më efektive për biceps dhe triceps

spot_img

Dy nga ushtrimet më efektive për biceps dhe triceps.
Trajnimi përbëhet nga dy ushtrime dhe bëhet në këtë mënyrë:
Këto dy ushtrime do t’i bëni në mënyrë alternative me pesha për duar dhe secilin ushtrim ta bëni me 5 përsëritje.
Kur ta përsëritni ushtrimin e parë pesë herë, menjëherë kaloni në të dytin.

Kur të dytin ta përsëritni 5 herë, kthehuni ushtrimit të parë dhe kështu veproni në mënyrë alternative.

Trajnimin patjetër duhet ta bëni 5 minuta dhe të angazhoheni që tempi juaj të jetë i fuqishëm dhe koha e pushimit të jetë e shkurtër.

spot_img

Latest Posts

spot_img

Më të lexuarat