fbpx

Dy vatra zjarri në pyjet e Lezhës

Dy vatra të reja zjarri, janë konstatuar sot në pyjet e Lezhës, konkretisht në fshatrat Zimaj dhe Kashnjet.

Mësohet nga mediat se aktualisht nuk ka rrezik për zonën e banuar, pasi në vendet ku ka rënë zjarri nuk ka banesa.

Punonjësit e Shërbimit Pyjor ndodhen në terren dhe po ndërhyjnë me mjete rrethanore për shuarjen e flakëve, pasi ndërhyrja e zjarrfikësve është e pamundur për shkak të terrenit malor.