fbpx

E dhimbshme/ Nusja lë një karrige të zbrazët për djalin e saj të vdekur…

Një nënë ka përjetuar ankthin më të madh duke humbur djalin e saj i cili ishte vetëm 19 vjeç kur ndërroi jetë.

Pavarësisht dhembjes së madhe që përjetoi Becky  vazhdoi jetën e saj.

Pas dy viteve, ajo takoi mashkullin e ëndrrave, Kellyn, dhe vendosën të martohen. Por, kujtimi për djalin e saj, qëndronte gjithmonë me të.

Në ceremoninë martesore, ajo e la një karrige të zbrazët për djalin e saj të vdekur.

Aty kishte lënë edhe një mesazh prekës:

“Unë jam në parajsë për martesën tënde, çka mund të bëj?”

“Do të vi poshtë në tokë të kaloj kohë më ty.”

“Kështu që më ruaj një ulëse.”

“Ti ndoshta nuk do më shohësh, por unë do të jem aty.”

Por, burri i saj i’ bëri një surprizë shumë prekëse!

Ai ftoi një 21 vjeçar të quajtur “Jacob”, dhe ajo e dinte se kush ishte ai. Kështu që filloi të qante.

Kur Tristian vdiç, Becky, organet e tij i dha për ata qe kanë nevojë. Falë ndihmës së saj, 5 njerëz të tjerë shpëtuan.

Jacob ishte ai që e kishte marrë zemrën e Tristianit. Ai ishte njeriu që po e mbante zemrën e djalit të saj!

Kështu që ajo e ndiente më afër djalin e saj të ndjerë në ditën e rëndësishme të jetës.

Bride Leaves Empty Seat For Her Dead Son, Can’t Hold Back Tears When She Sees Who Shows Up!

Bride Leaves Empty Seat For Her Dead Son, Can’t Hold Back Tears When She Sees Who Shows Up! 💔😭Credit: Love AdventuredPhotgraphy by: https://www.loveadventured.com/

Geplaatst door Sarcasm op Zondag 13 oktober 2019