fbpx

E fundit/ Kuvendi miraton buxhetin faktit të 2018

Kuvendi i Shqipërisë miratoi ditën e sotme disa ligje të diskutuara që në rendin e ditës.

Deputetët e pranishëm kaluan buxhetin faktit të 2018.

Ky buxhet u votua me 79 vota pro.

Nga ana tjetër u aprovua dhe ligji për korporatën e investimeve shqiptare me 77 vota miratuese.