‘E jap jetën për ju’/ Meta i përgjigjet komentuesit: E di që bën shaka, por…

Kryetari i Kuvendit Ilir Meta, duke folur gjate nje seance parlamentare, ku ka komentuar per akuzat e partise Demokratike ndaj tij ne lidhje me skandalin e CEZ. /r/n/r/nParliament Speaker Ilir Meta , speaks during a parliamentary session, which commented on the charges against his in connection with the scandal of CEZ.

Presidenti i Republikës Ilir Meta i ka kthyer përgjigje një komentuesi në faqen e tij zyrtare në “Facebook”, duke përsëritur thirrjen për t’u mbledhur më 2 mars në Tiranë.

Komentuesi i kërkon Presidentit të mos tërhiqet pasi edhe jetën e jep për të. Ndërsa Kreu i Shtetit i përgjigjet se e di që bën shaka por se e pret më 2 mars me qetësi dhe dashur për besëlidhje.

Komentuesi: President mos na zhgënje, mos u tërhiq se edhe jetën e jap për Ju!

Ilir Meta: I dashur Anton! E di që bën shaka, por mos harro të lajmërosh dhe miqtë! Në 2 Mars të gjithë Kuqezi! Të pres me qetësi dhe dashuri për Besëlidhje!