fbpx

Edukatorja preket nga koronavirusi, karantinohen fëmijët

Pas hapjes së shkollave dhe kopshteve situata e koronavirusit është rritur shumë ndër punonjësit e sistemit arsimor.

Në Delvinës, në kopshtin e qendrës edukatorja ka dalë pozitive ndaj virusit dhe është është karantinuar së bashku me familjarët e saj, ndërsa në karantinë janë vendosur edhe 6 fëmijët e kopshtit.