fbpx

Ekspozimi ndaj ajrit të ndotur ju bën të humbisni flokët

Ajri i ndotur dihet se shkakton mjaft dëme në organizëm e njihet si shkaktar sidomos për probleme tek mushkëritë.

Ekspertët kanë zbuluar se ai mund të ndikojë në rënien e flokëve duke ndikuar në rënien e proteinës që është e domosdoshme për rritjen e flokëve.

Për herë të parë, hulumtuesit kanë treguar grimca të vogla toksike që mund të dëmtojnë proceset kimike brenda qelizave që promovojnë rritjen e flokëve.

Dhe kjo sipas shkencëtarëve mund të ju lejë edhe pa flokë.

/real-news.tv/