fbpx

Eliza Dushku diplomohet në moshën 39-vjeçare për psikologji

Aktorja me famë botërore Eliza Dushku, është diplomuar së fundmi në moshën 39-vjeçare.

Aktorja e cila është edhe nënë e një vajze, mbaroi studimet për Psikologji në Boston, teksa temën e diplomës e mbrojti online nga shtëpia për shkak të pandemisë globale të koronavirusit.

Eliza publikoi në Instagram një shkrim të gjatë, ku falënderonte të gjithë njerëzit e përzemërt që e kishin mbështetur gjatë kësaj kohe, si dhe ka kujtuar momentet e bukura që ka kaluar me kolegët saj gjatë këtyre pesë viteve të kolegjit.

“Notat e sotme (përmes ZOOM-it): Dita e Diplomimit të Kolegjit tim!? Ju djema, unë sapo diplomova! Jam kaq e emocionuar. Kjo ka qenë një ëndërr (siç e dini shumë nga ju!) Për një kohë të gjatë. U transferova përsëri në Boston gati pesë vjet më parë me disa kredi nën rripin tim dhe një vendosmëri të ashpër për të përfunduar Bchaelorin tim. Gjatë rrugës takova dashurinë e jetës sime (Peter P!) i cili më ka rrënjosur pafund, me familjen time të bukur (përshëndes mamin, Aaron, Lenin, Benin, Naten, Amin! + netët e studimit me mbesën dhe nipërit e mi Kyle, Sof, dhe Joji, që ishin pikat kryesore) dhe miq (ka shumë për të përmendur, por unë ju shikoj ju) që keni besuar në mua, copëzën tonë të përsosur të vogël, Bourne, e cila ishte bashkë me mua në barkun tim për semestrat e fundit (klasa e terapisë së lëvizjes së vallëzimit për tetë muaj shtatzëni, me shokët e klasës që thonin ‘së shpejti do të bëhet nënë’, dhe me profesorët dhe mua duke qeshur), dhe unë nuk mund të harroj kafshët e mia Max dhe Tanner, të cilët rrinin ulur në prehrin tim deri vonë natën gjatë studimit dhe provave”, ka shkruar Eliza Dushku.

View this post on Instagram

Today marks (via ZOOM!): My College Graduation Day..!!? 🎓🎉👩🏻‍🎓 You guys, I JUST GRADUATED 😭👏♥️✨ I am so excited 😆 This has been a dream (as many of you know!) for a long, LONG time coming. I moved back to Boston almost 5 years ago with a few credits under my belt & some fierce determination to complete my BA. Along the way I met the love of my life (Peter P!) who has rooted me on endlessly, with my beautiful family (hi mom, Aaron, Leni, Ben, Nate, Ami! + study nights with my niece & nephews Kyle, Sof, & Joji were true highlights!) & friends (too many to name but I SEE YOU!!) believing in me, our perfect little nugget, Bourne, joining me in my belly for the last few semesters (dance movement therapy class as an 8 months pregarroo-soon-to-be-mama had my classmates, Professors & me giggling 😅), & I can’t forget Max & Tanner (🐶🐕~ it takes a village!) who snuggled in my lap through late night papers & test-studying! The journey has been a little longer than the typical college experience perhaps, but I’m so grateful to have had the opportunity a.) to attend university, something I do not take for granted for 1 second, b.) to have the insane support & encouragement from my school/s surrounding being a 35-40 year old back-to-school ‘kid’, and c.) to have had the privilege. 👉Everyone should have the ability to further their education. This was a major flame behind my Bernie support over the years— our American system of college expenses & debt is a broken one, a failing dynamic and cause that I will stand behind in pursuit of change & effective reform.👈 This awesome commencement marks the end of my undergrad studies, which will now lead into a Master’s program in Holistic Counseling, Psychology, Theory & Practice— I want to give to others what I was so lucky to receive myself— a space & Holistic (aka WHOLE PERSON~ mind/body/spirit-soul) web of healing from addiction, trauma, & transpersonal deficiencies. You know, this pandemic/endemic has really rooted in me the conviction that we all need a little help along the path of life, particularly as the world/planet gets more complicated & sadly, divisive. 🙏 Go after your goals! #YOLO💗✨xo Me

A post shared by Official Eliza Dushku (@elizadushku) on