fbpx

Emërohet drejtuesi I ri i delegacionit të OSBE-së në Shqipëri, është një italian

Pas largimit të ambasadorit Bernd Borchardt, vendin e tij në krye të prezencës së OSBE në Shqipëri do ta zerë Vicenzo Del Monaco.

“Një urim për shumë fat për ambasadorin Vincenzo Del Monaco. Italia ju uron sukses në detyrën e re, në përfitim të axhendës reformuese të qeverisë shqiptare dhe të popullit shqiptar”, shkruan misioni italian në OSBE.