EMRI/ Jep dorëheqjen në mënyrë të papritur drejtori i spitalit të Kavajës

Ka dhënë dorëheqjen e papritur drejtori i spitalit të Kavajës, Përparim Daiu. Mësohet se vendimi ka ardhur për shkak të debateve brenda PS dhe jo për diskutimet mbi hapjen e Karantinës në Spitalin e Kavajës.

Ish drejtori nuk i ka bërë të ditura arsyet e këtij vendimi, por Kavaja dhe spitali i këtij qyteti janë përfolur këto ditë si vende të mundshme për karantinë, nëse do ketë raste me koronavirus në Shqipëri.