fbpx

Enca sa e shpifur je bërë me këtë gjoks, s’ke fare turp!

Këngëtarja  e njohur nga Shqipëria, Enca Haxhia ka bërë paraqitjen e radhës në llogarinë e saj në Instagram.
Enca, si gjithmonë edhe kësaj radhe është shfaqur tejet provokative, derisa gjoksin ka vendosur në rend të parë, shkruan Indeksonline.

Ences, kohën e fundit dukshëm i ka rënë fama dhe ajo po mundohet ta kthejë atë si në fillimet e saj.
Por, Enca ka zgjedhur rrugën e gabuar! Në të shumtën e rasteve ajo u bënë kaq shumë reklame ‘aseteve’ të saj, që për shumë kë mund të jetë ‘shpifëse’.

Enca, më mirë e ke të prodhosh diçka artistike se sa të vazhdosh këtë ‘rrugën’ e të ekspozuarit më shumë se që duhet. Po vazhdove kështu, do të jesh shembulli më i keq i mundshëm për gjeneratat e reja. /Indeksonline/