Eurodeputetja greke harron vlerat evropiane, akuzon Shqipërinë

Screenshot_9-2.jpg

Një eurodeputete greke ka harruar se në cilin institucion punon dhe ccfarë vlerash përfaqëson.

Eleni Theocarus, pjesë e Grupit të Konservatorëve dhe të Reformistëve në Parlamentin Europian, ka vizituar shtëpinë e Kacifas, ekstremistit grek të vrarë në Bularat, dhe u shpreh se e konsideron një vrasje dhe se dëshiron që kolegët e saj në Bruksel të dëgjojnë dhimbjen e nënës së 35-vjeçarit.

Znj. Theocarus duhet të kuptojë se një eurodeputet, një ligjvënëse e Bashkimit Evropian, nuk mund të jetë një njeri që del kundër ligjeve dhe që promovon terrorizmin.

scroll to top