fbpx

Fëmijët në makinë, ekspertët e ISHP-së ngrenë alarmin për kujdes

Mungesa e rripit të sigurisë gjatë qarkullimit me makinë përbën rrezik për jetën dhe është model i keq për fëmijët tuaj.

Ekspertët e Institutit të Shëndetit Publik thonë se fëmijët duhen edukuar me rregullat e qarkullimit rrugor. “Edukojini fëmijët që të respektojnë rregullat e qarkullimit rrugor. Vendosini fëmijët në ndenjësen e pasme, në karrige të posaçme dhe me rrip sigurie”, -rekomandojnë ekspertët.