fbpx

Fiksimi për t’u dukur si Barbie, 19-vjeçarja shpenzon 17 mijë dollarë/vit

Një vajzë 19-vjeçare është e fiksuar pas pamjes së saj dhe do që të duket si kukulla “Barbie”. Stefanie Mulic, nga Suedia, bëri mbushjen e parë të buzëve në moshën 13 vjeçare, dhe ka planifikuar shumë më tepër ndërhyrje estetike.

Adoleshentja është e fiksuar me’ Barbie’ dhe ka filluar që në adoleshencë përpjekjet e saj për të ngjarë me kukullën e famshme dhe tani shpenzon 17,000 $ në vit për operacione.