Filmi shqiptar në kinematë e Evropës

Filmi  “2 Gisht Mjaltë” me protagonistë kryesorë Elvana Gjatën dhe Ermal Mamaqin po korr një sukses të jashtëzakonshëm.

Vetë këngërja dhe aktorja e talentuar Elavana Gjata ka dhënë lajmin e shumëpritur:

 

“E keni imagjinuar ndonjëherë të shihni një film shqiptar në Evropë? Unë mund t’ju them vetëm që kjo tashmë është e mundur!  Fillimisht në Zvicër, në datën 3 maj, më pas në Austri, Gjermani, Holandë, Suedi, Itali, Greqi, Mal të Zi… Shihemi atje dhe shpresoj të shijoni çdo sekondë të tij!”

 

Kështu u shpreh Elvana në postimin e saj në Instagram. Kjo është vërtet një arritje e madhe për kinematografinë shqiptare. /real-news.tv

Burimi:Instagram