“Fishekzjarret”, Lleshaj i përgjigjet Berishës

Pak ore më parë ish kryeministri Berisha shkroi një status në Facebook per arsyjen pse  fishekzjarret u ndaluan këtë vit.

Sipas tij preteksti i shte plagosja e polices Ina Nuka, por arsyeja e vërtetë është në fakt frika se mos studentët e revoltuar i hedhin në drejtin të kryeministrit Rama. Pas postimit të Berishës ka ardhur edhe reagimi i Ministrit  të Brendshëm, Sandër Lleshaj.

Lleshaj ka zgjedhur të përgjigjet në Twitter. Ai shkruan se fishekzjarret u ndaluan sepse rrezikojnë sigurinë publike dhe jetën njerëzore.

Lër një koment