fbpx

Fjalëkalimet më të këqija të vitit 2018

Shumë njerëz vendosin fjalëkalime të sigurta në rrjete sociale apo edhe në site private, por ndërkohë ka edhe nga ata të cilët përdorin fjalëkalime shumë të thjeshta, që çdo kush do mund t`i gjente.

Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës është publikuar një listë me fjalëkalimet më të këqija për vitin 2018. Lista vazhdon si më poshtë:

123456
password
123456789
12345678
12345
111111
1234567
sunshine
qwerty
iloveyou

Ndërkohë, nga një raport dilte që dy fjalëkalime shumë të përdorura për vitin 2018, ku një ndër ta ishte Donald Trump dhe seriali i famshëm ‘starwars’

Lër një koment