fbpx

Fjalët emocionuese, dedikimi i Obamës për Shën Valentin

Dedikimet për Shën Valentin nuk kanë të përfunduar. Të gjithë personazhet publikë nga e çdo vend i botës kanë uruar partnerët e tyre dhe jo vetëm.

Nuk kishte si të mungonte as urimi i ish-presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Barack Obama, i cili i ka dedikuar disa fjalë të bukura Michelle.

‘Urime dita e të dashuruarve për të jashtëzakonshmen, më të mençurën, të bukurën, një dhe të vetmen Michelle Obama’, ka shkruar Obama.