fbpx

(FOTO) Krijesa e veçantë e Lliarit…

A mos është koka e një gjarpri të cilit i njihet kulti që në kohët më lashta apo diçka tjetër?! Çfarë ka dashur të realizojë ai që e ka krijuar? Enigma mbetet. Ndaj, kush di më shumë, mund të na tregojë.

Mbi Kishën e vjetër të fshatit Lliar të Zagorisë, rreth 35 km nga Gjirokastra, gjendet kjo gdhendje e çuditshme në gur.

Çfarë të jetë vallë dhe cila është domethënia e saj?

A mos është koka e një gjarpri të cilit i njihet kulti që në kohët më lashta apo diçka tjetër?!

Çfarë ka dashur të realizojë ai që e ka krijuar?

Enigma mbetet. Ndaj, kush di më shumë, mund të na tregojë.

Lër një koment