Protesta e studentëve te Ministria e Arsimit (Foto)

Ndërkohë që janë ndarë në dy grupe duke vijuar protestën, studentet sot kanë zgjedhur te mos flasin por mbajnë në duar libra dhe kërkojnë njëzëri plotësimin e kërkesave të tyre.

Ja ç’po ndodh ndërkohë në Ministrinë e Arsimit

WhatsApp Image 2018-12-12 at 11.58.41 WhatsApp Image 2018-12-12 at 11.54.59 WhatsApp Image 2018-12-12 at 11.55.00 (1) WhatsApp Image 2018-12-12 at 11.55.00 WhatsApp Image 2018-12-12 at 11.55.01 WhatsApp Image 2018-12-12 at 11.58.41 (1) WhatsApp Image 2018-12-12 at 11.58.41 (2)
<
>

Lër një koment