Foto/”Për një natë intime më ofruan 100 mijë euro”: Modelja e njohur nxjerr zbuluar figurat e njohura publike

Një modele instagrami thotë se në moshën 26 vjeçare ajo fiton më shmë se 300 mijë euro në vit vetëm falë fotove që shpërndan në Instagram për 1.3 milionë ndjekësit.

Natalia Graibotto nga Brazili thotë se mesazhet që i vijnë në privat janë tronditës. Ka persona të pasur nga Dubai që përpiqen t’i sjellin avionin e tyre privat, ose i ofrojnë nga 40 mijë, 70 mijë, ndonjëherë edhe 100 mijë euro vetëm për të pasur shoqërinë e saj.

Por ata që e çudisin më shumë, janë këngëtarët dhe futbollistët e famshëm, të cilët i bëjnë propozime të panumërta nëpër mesazhe, edhe pse në Instagram-et e tyre duket se janë të martuar e të lumtur me gatë e tyre.