fbpx

Foto/ ‘President i Brekusheve’, mediat greke tallen me veshjen e Ramës në Bruksel

Kryeministri i vendit, Edi Rama ndodhej në Bruksel dy ditë më parë në kuadër të negociatave.

Ai u shfaq i veshur me çitjane dhe mediave greke nuk i ka shpëtuar aspak ky detaj.

Në një artikull, Rama cilësohet si Presidenti i Shoqatës së Brekusheve.

Rama takoi Presidentin në ikje të Parlamentit Europian, Donald Tusk.

Media greke është tallur me veshjen e kryeministrit të vendit tonë duke e shoqëruar me dixhiturën “Donald Tusk me presidentin e Shoqatës së Brekusheve të Shqipërisë”.