Fotogaleri/Përdhunoi dhe vrau një 3-vjeçare, shihni si u ekzekutua

Muhammad al-Maghrabi u vra me një armë AK në kryeqytetin Sana të Jemenit në korrik të vitit 2017.

Fotot tregojnë momentin kur ai ekzekutohet përpara një turme njerëzish rreth dy vite më parë

Sipas ligjit të Sharias, ai u dënua me vdekje për krimin e tmerrshëm.

Një ushtar ia vendosi armën pranë dhe hapi zjarr.

Edhe pse zakonisht përdoret prerja e kokës, nuk përjashtohen as armët e zjarrit për ekzekutimin e të dënuarve. /real-news.tv/

5-91_1501596601-5183449 6-84_1501596601-3179384
<
>