fbpx

Fotot/ Raportohet për një aksident në Tiranë

Në fotot e mëposhtme, të mbërritura në redaksinë e real-news.tv shikohet një situatë tensioni tek rruga “Myslum Shyri” në kryeqytet.

Shikohet se ka ndodhur një aksident dhe kjo ka sjellë një grumbullim njerëzish. Qytetari që ka sjellë fotot denoncon se kjo ka krijuar një trafik në zonë. /real-news.tv/