FOTOT/ “Sy më sy dhe nevrik”, çfarë po ndodh mes Spiropalit dhe Ruçit?!

Seanca e sotme parlamentare është shoqëruar me debate mes opozitës së re dhe mazhorancës.

Ndërkohë, përtej tyre ligjvënësit janë fokusuar nga objektivi i aparatit edhe në momente të tjera.

Shikoni këtë moment të kryetari të Kuvendit, Gramoz Ruccit, dhe ministres Elisa Spiropali. Pse të jetë nevrikosur vallë Rucci?!