fbpx

“Fucking” fshati mijëravjeçar do të ketë një emër të ri

EnxUFn3XYAIlsdX.jpg

Vendasit në fshatin Fucking u zhgënjyen me vjedhjen e tabelave të qytetit nga turistët dhe njerëzit që fotografuan shenjën.

Ky komunitet i vogël me rreth 100 persona ka vite që avokon për ndryshimin e emrit, por pa rezultat.

Këshilli lokal ka njoftuar se fshati në provincën e Austrisë së Epërme do të quhet Fugging nga 1 Janari.

Ende nuk është njoftuar nëse fshatrave fqinjë të “Oberfucking” dhe “Unterfucking” do t’u jepen emra të rinj.

 

Fshati austriak është quajtur Fucking për më shumë se një mijë vjet, por publiku filloi t’i vërejë ato vetëm me ardhjen e internetit.

 

REKLAMO NE REALNEWS +355 69 33 33 303