fbpx

Futen në fuqi rregullat e reja, ja ç’po ndodh te tregu në Kombinat

Ashtu sikur u njoftua nga Kryeministri Rama, sot janë futur në fuqi rregullat e reja drastike për parandalimin e përhapjes së koronavirusit.

Te tregu në Kombinat, qytetarët qëndrojnë tek rrathët e verdhë që shërbejnë qytetarëve për të ruajtur distancë. Ka vetëm një hyrje dhe një dalje. Në hyrje të tregut qytetarëve u kërkohet autorizimi që kanë marrë leje për të dalë nga shtëpia dhe më pas i nënshtrohet dezinfektimit te tuneli.

Më pas, pasi përfundojnë pazaret, në dalje qytetarët dezinfektohet. Të pranishëm janë edhe forca policie dhe ushtarake që bëjnë monitorimin e situatës.