fbpx

Gabimi i shqiptarëve në Lotarinë Amerikane

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka bërë të ditur një gabim që ka skualifikuar shumë qytetarë shqiptarë nga gara për të fituar lotarinë amerikane.

Përmes një postimi në rrjetin social, Ambasada sqaron se ka kohë edhe një javë për të aplikuar dhe se qytetarët duhet të jenë të kujdesshëm kur vendosin emrin e një bashkëshorti/teje në formular, qe ende nuk e kanë formalizuar si të tillë.

Lër një koment