fbpx

Cakaj takon ndihmësin e Sekretarit të Shtetit Amerikan, Reeker: Bashkëpunojmë në çështjet e sigurisë

Ministri për europën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj ka realizuar një takim me me ndihmësin e Sekretarit të Shtetit Amerikan, Philip Reeker në Bratislavë dhe ka njoftuar bashkëpunimin mes të dyja vendeve dhe përpjekjet e tyre të përbashkëta në çështjet e sigurisë.

‘Realizova një takim fitimprurës me ndihmësin e Sekretarit të Shtetit Amerikan, Philip Reeker në Bratislavë. Diskutuam mbi prioritetet e OSCE në Shqipëri për vitin 2020 dhe angazhime të tjera të përbashkëta. Kjo është një shtysë për bashkëpunim në çeshtje më interes për të dyja palët dhe përpjekjet tona mbi çështjet e sigurisë, ka njoftuar Cakaj në Twitter.

Postimi i Gent Cakaj:

Screenshot_4.jpg