fbpx

Gazetarja diagnostikohet me kancer në emision LIVE

Gazetarja e njohur amerikane Ali Meyer mori lajmin tro.nditës se është e prekur me ka.ncer gjiri ndërkohë që ishte live pjesë e një emisioni.

Ajo kishte shkuar në praninë e kamerave për të bërë atë që dukej si mamografi rutinë dhe do të ndihmonte për sensibilizimin e grave që të kryejnë kontrolle periodike të gjirit gjatë muajit tetor.

‘Kjo ishte tro.nditëse, mendova se po përcillja mesazh për gratë e tjera, ndërkohë që zbulova se jam vetë vik.timë e kësaj sëmundjeje’, u shpreh gazetarja.