fbpx

Gjatë 24 orëve kanë ndodhur 47 aksidente trafiku, 16 të lënduar

Policia e Kosovës njofton se gjatë 24 orëve të fundit kanë ndodhur 47 aksidente, prej tyre 16 aksidente me të lënduar ndërsa 31 me dëme materiale.

Sipas raportit policor janë shqiptuar 1753 tiketa trafiku. Ndërsa janë arrestuar 30 persona ku prej tyre 17 janë dërguar në mbajtje dhe 3 në vuajtje të dënimit.