Gjenialitet në Holandë: striptiste në fushë për të hutuar kundërshtarët (Video)

striptiste.jpg

Fundjavën e kaluar, gjatë një ndeshjeje të kategorisë së tretë holandeze, skuadra Rijnsburgse Boys vendosi që të hutonte kundërshtarët me një striptiste që vrapoi e zhveshur në fushë.

Vetëm me flamurin e ekipit vendas në duar, bjondja hyri në fushë dhe vraponte drejt futbollistëve të AFC-së duke i provokuar ata.

Disa u hutuan, ndërsa disa të tjerë e morën me të qeshur këtë gjest.

Fatkeqësisht për Rijnsburgse Boys, kjo manovër nuk i shërbeu aspak, pasi u mundën me rezultatin e thellë 6-2.

scroll to top