Gjiknuri pritet me protesta në Top Channel. Ministri: Protestë politike!

damian-gjiknuri-compressor.jpg

Damian Gjiknuri u prit me protesta në Top Channel nga banorët e Unazës së Re.

Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, i ftuar në Open, e cilësoi protestën si politike.

“Jam i bindur që ka edhe shtysë politike. Duhet të gjejmë një zgjidhje”, tha Gjiknuri.

scroll to top