fbpx

Gratë më inteligjente lindin në këtë muaj

women-working-office.jpg

Sipas një studimi të kryer ju mund të njihni personalitetin tuaj sipas muajit në të cilin keni lindur.

Ekspertët zbuliun se gratë dhe burrat që kanë lindur në shtator kanë një avantazh më të madh në zhvillimin e jetës së tyre akademike sesa të tjerët.

Sipas hulumtimeve të bëra nga Byroja Kombëtare e Kërkimeve Ekonomike, gratë e lindura në shtator kanë tendencë të jenë më inteligjente dhe të talentuara.

Dhe, sipas ekspertëve, muaji që keni lindur mund të zbulojë shumë detaje rreth personalitetit tuaj dhe aspekteve të tjera. Një shembull i qartë është ai i sugjeruar nga ky studim. Në fakt ekziston një lidhje e drejtpërdrejtë midis datës që keni ardhur në këtë botë, performancës së studimeve tuaja dhe zhvillimit në përgjithësi. Një nga arsyet e qarta është se në shumë qytete viti shkollor fillon në shtator, kështu që të lindurit në shtator është ideal për fillimin e shkollës. Kjo do të thotë që fëmijët që fillojnë shkollën rregullisht janë më të mëdhenjtë.

Edhe nëse mendoni se ndryshimi disa muajsh nuk ju bën më të privilegjuar se shokët tuaj, në realitet ata e bëjnë këtë, veçanërisht në vitet e para të jetës, sepse, ndoshta në moshën madhore, ato nuk nënkuptojnë asgjë të rëndësishme, por në fëmijëri ata llogarisin edhe më shumë gjëra të vogla.

Advertisement
REKLAMO NE REALNEWS +355 69 33 33 303