Gruaja e Kryeministrit udhëtim urgjent drejt Londrës, zbulohet arsyeja

Linda Rama, bashkëshortja e Kryeministrit ka marrë një detyrë të rëndësishme dhe do të udhëtojë drejt Londrës.

Ajo do të jetë folësja kryesore në Samitin Global të Gruas në Londër, që zhvillohet në datat 13-14 korrik.

Ky lajm është dhënë nga kryetarja e kësaj shoqate, Mirela Sula.

“Është zyrtare, Linda Rama, gruaja e kryeministrit të Shqipërisë do të jetë folësja jonë kryesore në Samitin Global të Gruas në Londër – Bashkohu me ne në 13-14 korrik”, shkruan Sula./Real-news.tv/