Grup i ri në Kuvend, zbulohen emrat e 7 anëtarëve

Është krijuar një grup i ri parlamentar në Kuvend, me pjestarë të partive të djathta që pranuan mandatin e deputetit. Grupi parlamentar i Partive të djathta përbëhet nga:

Adriatik Alimadhi

Kostaq Papa

Ervis Mece

Koci Tahiri

Zef Shtjefni

Selami Jenisheri

Ramazan Gjuzi

Kryetar i këtij grupi të ri parlamentar është zgjedhur kreu i Ballit Kombëtar Adriatik Alimadhi, ndërkohë që më herët nga opozita e re janë krijuar dhe dy grupe të reja, një i kryesuar nga Rudina Hajdari dhe një tjetër nga Nimet Musai.