fbpx

Gwyneth Paltrow mirëpret 48-vjetorin lakuriq

Aktorja e famshme Gwyneth Paltrow ka mirëpritur 48-vjetorin e lindjen lakuriq!

“Vetëm me kostumin tim të lindjes”, shkruan aktorja në Instagram

Ndërsa, bashkëshorti i saj, e uroi me këtë shkrim:

“Kjo grua sot është 48 vjeç. Ajo gatuan pica, nuk vonohet kurrë për kokteje dhe e bën të dukurit bukur, diçka të lehtë. Ajo i bën miqtë të ndihen si familje dhe familjarët të ndihen si miq. Më bwsoni, ajo është më e mira. Bukuri. Të dua.”